Friday, December 22, 2017

Snow Poems

I LOVE SNOW. IT IS THE ONLY NICE THING ABOUT WINTER. IT IS TOO COLD TOO MUCH IN WINTER SO AT LEAST THERE IS TOTALLY GIFT OF THE BEAUTIFUL MAGICAL SNOW. IT IS NICE TO GET TO WRITE ABOUT NATURE. I WROTE TWO POEMS ABOUT SNOW. THE FIRST IS UNTITLED. THE SECOND IS STORY OF WINTER IN STYLE OF PANTOUM. STORY OF WINTER WAS TONNE INTERESTING TO WRITE. IT HAS REPEATING LINES THAT HAVE TO MAKE SENSE IN DIFFERENT WAYS. I'M NOT EXPECTED TO WRITE PERFECTLY SO I'M HAVING FUN TRYING NEW, AMAZING AND TRICKY WAYS OF WRITING. I HAPPILY SHARE MY WRITING HERE. IT IS MERRY CHRISTMAS TIME. TO EVERYONE I SAY HAVE BEAUTIFUL TIME TO SIMPLY ENJOY LIFE. 

UNTITLED
THE WHITE SNOW GRABS THE SUNLIGHT
THE LAND TAKES THAT LIGHT
I LOOK DOWN HALLWAY OF LIGHT
MAKING LONG PATH INTO NIGHT

STORY OF WINTER
THE COLD TASTES MAGICAL
THE ROAD SHINES
THE STORY IS STARTING
TOMORROW IS WINTER

THE ROAD SHINES 
THE SNOWFLAKES IN SWIRLING SWIRL
TOMORROW IS WINTER
HAS LIFE WHEN ROAD SHIMMERS

THE SNOWFLAKES IN SWIRLING SWIRL
STARTS TO LIGHT UP WORLD
HAS LIFE WHEN ROAD SHIMMERS
IT ALL SHINES SO BRIGHT

STARTS TO LIGHT UP WORLD
THE COLD TASTES MAGICAL
IT ALL SHINES SO BRIGHT
THE STORY IS STARTING

TET AND ME IN WOODS

Wednesday, November 29, 2017

NANOWRIMO 2017

I AM A NOVELIST. I LOVE WRITING SO MUCH. I LOVE NANOWRIMO. THINK IT HELPS ME TO WRITE LONG STORY. I REALLY LOVE FUNNY STORIES TO READ SO I TRIED TO WRITE ONE TOO. IT TINY BIT IN STYLE OF MY FAVORITE AUTHOR RICK RIORDAN. I AM HAPPY TO SAY I LOVE HOW MY STORY TURNED OUT. IT WAS A LOT OF WORK THAT PAID OFF. IT FEELS REALLY SO SPECIAL THAT I READ SOME STORIES AND THEN I WROTE ONE. THAT IS AMAZING TO ME. I ALSO LOVE BEING THE SAME AS NOVEL WRITING, NANO WINNING DAD. LIKE FATHER LIKE SON. THE INCREDIBLY NICE DAD WAS TONNE HELPFUL. HE READ MY STORY EVERYDAY THEN TOLD ME THAT I AM FUNNY. IT HELPED ME FEEL GOOD ABOUT KEEPING GOING. I FEEL RUBY ALSO HELPED. SHE THOUGHT THAT HAPPY TOWN TONNE GOOD SO EVERYDAY SHE ASKED TO HEAR WHAT WAS NEXT IN MY STORY. I LOVED THAT. I HATING STORY BEING OVER. THINK I WILL WRITE SEQUEL. NEED TO FIGURE OUT HOW A SO ANGRY MAYOR ENDED UP IN HAPPY TOWN. 

(Fox's story Happy Town is in the previous post)

Fox in his Nano winner shirt from last year

Monday, November 27, 2017

Happy Town

One fine day (the year and place really doesn't matter), the mayor of the city had a problem. 
Story of my entire life, thought Mayor Fox. It is hard to mayor, especially today. I always give to the people, I give and give and give. However happy it makes them it is never enough. I quit Happy Town! Happy not my job anymore. I get fed up. I live to serve myself now. It is really time to get new job. A job search is tough but it is only tougher to mayor. I am tired all the time from all the complaining. It is totally enough. That is the dream anyway. I still mayor for three more years. Three more long years. 
It is helping time. It is time to go through the complaint list. First on the list is the theft of the good stone statue from the museum. To stop the thief, to stop the complaining, I should talk to the talkative Chief of Police, Chief Tarsty.
It is hard to find Tarsty. It is too early in the morning. I am very far away so I will need my driver, his name is Albert. Taking the bus is not for me. If I am not mayor I am the same as regular folk and will need to learn how to take the bus, however that is not a problem for three more long years.
"Albert, Happy People need us!" I yelled.
"That's too bad!" yelled Albert. 
"Time to go, you get down here." I sternly said. 
"Yes sir." mocked Albert. 
I appreciate less attitude in my drivers, however it is really hard to find good drivers in Happy Town so I got Albert from Angry Town. It's not ideal being mayor. 
The trip to the Tarsty home took a long time, time I'll never get back. I think each time I am doing the mayor's job is time I'll never get back. It is bad to be the mayor everyday. 
I believe Tarsty is a terrible policeman. Tarsty was feeling talkative this morning. Too talkative. So I'm not going to bore you with long dialogue. Amazingly he had, in between all very useless chit-chat, a lead in the case. 
Tarsty is not really good at solving cases. I am incredibly good at it. So I am, sorry to say, going to have to help. The most helpful thing about Tarsty is he saw Ralph, the son of Sam the museum curator trying to hide the good stone statue. That is the simplest kind of case. It is a good start to solving it. It feels too easy though, so I'm going to go talk to the suspect. 
"Albert, time to get going!"
I get the feeling that he's left already. Typical Albert. Luckily Chief Tarsty could give me a ride to the police station. As feelings pour out of Tarsty's mouth, I think about some ways to punish Albert. On the drive it was not possible to think a lot about Ralph, the son of the curator, I found his talking too distracting. 
Time at Happy Police Station is going to be arresting. Happy criminals, happy officers wearing happy uniforms, it makes a mayor want to vomit. I believe the arrest of the curator's son is an important lead. I sat across from Ralph in the interrogation room and glared at him. His dad, Sam, happily smiled back. 
"Alright Ralph, I'm sorry to see you here. It is disappointing to find out you stole the statue. " I sadly said. I looked concerned but it was not real concern. I looked like the attentive mayor the Happy citizens think I am. 
"I didn't steal the statue!" yelped Ralph. Ralph totally cracked under my glaring eyes. 
"Nice try, Ralph. Don't believe that for a second. " I rudely told him. 
"Talk to my dad, it is my job to move statues at the museum." whimpered Ralph. 
"That is a likely story.  No sir, a lie through and through. How stupid do you think I am?" I confidently said. The look on his dad's face told me that Ralph might not be lying. 
"Sorry I am going to have to stop being quiet. Happy to respectfully tell you Ralph is right and he didn't steal the statue. Ralph is too incredibly happy to work there so naturally would never steal anything. Ralph is really too happy in Happy Town. You are too good at this to suspect my son. Please happily continue your interrogation." Sam politely explained. 
I have a feeling that what they are saying is true. Naturally that is annoying. Simply only one thing to do, I will have to go to the museum and look for clues. Yelling for Albert gets me nowhere. So typical. Tarsty just happened to be going to the museum too so I felt the onslaught of conversation once more. Sometimes simple cases aren't so simple. Not a problem for me, I am a good, thoughtful, intelligent mayor.
Right when Tarsty pulled up to the crime scene the strangest thing happened. Stopping the car was the good stone statue. The same stone statue we were investigating. Tarsty was really, really, really not good at investigating. There it was not stolen after all. Happy Town has good stone statue back. 
I got out of the car to see if I tasted metal in the stone. I luckily knew that the good stone statue has metal flavour not stone flavour. I always visit the museum with Albert on Saturdays. It is hard to really get Albert excited about anything, however he really does somewhat like the museum. I think it is a stone taste in my mouth. 
"Tarsty, this is a replicate!" I loudly yelled so he could hear me over his talking. 
"Oh my heck! I am perplexed and shocked. We are going to find the original, that is a promise. Sometime in the night it was stolen then sometime in the morning this replicate was dropped in front of the museum." Tarsty recapped. Then he said more obvious things, however it is too boring to note right here. 
"You need to help your mayor yell incredibly loud to Albert to take his job seriously."
"Yes sir, happy to do it! I love happily helping my mayor."
Together we yelled so loud that my ears rang and my body shook from head to toe. Albert got the message. Albert finally showed up. 
"Hi Albert, it is nice of you to do you job." I said sarcastically. 
"What's the big deal I'm here aren't I." Albert rudely said. 
"Listen, museum is missing good stone statue."
"The stone statue is the best part of the museum. What dastardly thief would take it?" Albert sounded more worried that I heard before including the time I fell out of the car on the highway.
"Would you care to solve this case with me?" I asked because he was worried, however he doesn't get to refuse. He works for me.  
"Naturally to solve it you will need my help." Albert bragged. 
"What is the first step? We have learned that the good stone statue got replaced. Finding the original won't be easy. The road to this museum was put on the map so recently that it is probably too new to hide tracks. I suggest we look for fresh tracks." Tarsty went on and on for a long time. Too long. I gave patience a try. I'm tired of it already. I hardly think that Tarsty has good tracking skills so I will check out the road. It is time to put Albert to work. 
"Open the museum Albert, it has to have more clues. I think that is easy enough for you to do." I ordered.
In the road lay hard tracks. They are kind of thick, long and finally really moldy. I find that strange. We are going to need a tracking expert to investigate, thankfully I'm here. I looked closely to see if I could find anymore clues. It is so stinky, I puked a little. It is really gross, I'm glad Albert is really far right now. I really messed up the tracks. It has to be moldy stone statue bottom. The whole natural world stinks much less than rotten stone statue. It is time to look where these tracks go. Tarsty will just really annoy me so I'm going to search by myself. I am simply going to follow these tracks. 
The night is starting, making it darker each step I take. Fear not, in the road I found a lighter. It is really lucky because Happy Town doesn't have a lot of smokers like Angry Town. Tomorrow I should find out who is smoking so I can track down the thief. Soon the tracks end at a dead end. The most scary looking house is there. It is getting too cold out so I let my guard down and entered scary looking house. 
Man, I feel totally not scared in the least. This ghost house doesn't scare me. Looking around more is needed. It makes the time slow because it is so tedious. Police work is giving me a headache. Let the needed rest begin. There is a dark room, I'm going to check for a bed. I always go to bed after night falls so I don't get grumpy. It isn't pleasant when I get grumpy. I'm happy to say that the room has a nice bed in it. 
I'm thinking the room should have a light somewhere. I feel the wall and find a handle. I pulled the handle and suddenly the floor opened up. That's not good I thought as I fell. I'm going to fall on my face, that is bad. It is time to point my feet down like the time I was a gymnast. Expertly I landed in the underground. 
I look for a light switch again. There is a handle, bad idea. Fear not, I understand the underground. It is the same as the time I was a miner. So first things first, I'll explore. There is a passageway. Under Happy Town trails lead to Angry Town. This must be the way to the thief. Happy Town is going to make Angry Town pay. I feel really angry. I also haven't found a way out of this house. That makes me get even more angry. Seeing feelings like this, Happy Town would be shocked! I need to get myself under control fast. It is hard to do but I have to try. I love Happy Town, however I don't always understand the way they are never angry. 
The Angry Town trail is the only way out. I'm sorry to say I will have to go to Angry Town. I so hate Angry Town. The people are so mean and angry not like Happy Town at all. I get Happy Town can be annoying the way people are happy too much. The angry too much is even worse. Right now, time to get moving. 
The trail is the top annoying trail in the world. It has a tonne of rocks and roots to trip on. There are tiny insects biting me. The steep hills totally tire me out. The stone statue left stinky fumes. Sometimes I hate my job. 
I finally arrive in Angry Town. I'm still hot on the trail of the good stone statue. I go to lean on a wall for a rest. Then suddenly it opens up. That is the second time today , I think to myself as I fall. The statue is here laying on the bottom of this incredibly stinky hole. This is too terrible to my nose. Happy Town gets stinky sometimes but just with the smell of cookies. I like the smell of cookies. I feel the smell of the stone statue gets lost in the stink of Angry Town. I keep some wipes in my pocket so I'm going to use them to block the smell. I like the smell of wipes. 
I look around and Albert is standing in the corner. 
"Boo!" announces Albert. "I was lonely in here. Those are going to be the last words you hear as mayor. 
"Is that a threat Albert?" I'm totally shocked to see Albert here. "That's not going to happen. Those are the last words you are going to hear as driver of the mayor. No threats are going to stop me from stopping you. I need to know why you did this?"
"That's easy, I feel that I belong in Angry Town and so do you. It is the better town. So I lured you here. I stopped again for your call so you wouldn't suspect me. I'm really terrific at pretending."
"I'm arresting you. Back away from Mayor Fox! Warrant is being served. Right, Mayor Fox? Happy Town happily requests the return of our mayor and our statue. I happy to say good stone statue is in one piece. I look forward to the story of how I captured the thief with the best mayor in the world." It is mastering all my patience to listen to Tarsty save me. Tarsty found me so I need to let him talk. 
As the sorry mayor listened he realized that Tarsty really is a good policeman, really the better crime solver. Happy Town is lucky to have him. That is a strange feeling for the mayor to have, gratitude. The mayor wishes to always stay thankful for what he has. The darkest times are always going to pass. It is important to keep appreciation and love life. The mayor lived happily ever after.  

Monday, October 30, 2017

The Gamer

I AM INTERESTED IN GAMING HOWEVER PLAYING NINTENDO CAN BE DIFFICULT. IT TAKES A LOT OF CONTROL AND EYES HAVE TO REALLY LOOK WHOLE TIME. I FIND EYES ARE GETTING BETTER AT LOOKING, THAT IS THEY AREN'T GETTING SO TIRED RIGHT AWAY. THAT IS THANKS TO RPM I'M SURE. I THINK RPM IS GIVING EYES EXERCISE SO THEY GETTING STRONGER. THAT HELPS ME IN SO MANY DIFFERENT WAYS. TONNE WISH FEELING TIRED NEVER A PROBLEM THEN I COULD EXERCISE MY EYES EVEN MORE. THE TIRED FEELING I GET IS MAKING ME SO RAGEY THAT MAKES ME FEEL SAD. THAT IS THE BAD PART OF EXERCISE. IT IS ALSO IMPORTANT TO HAVE GOOD HAND CONTROL. IT IS TRICKY TO PLAY MARIO WITHOUT COOPERATING HANDS. IT HELPS TO BE TONNE OK WITH MARIO DYING, IT HAPPENS A LOT. THINK I'M GETTING BETTER AT BEING OK ABOUT MISTAKES. THAT IS A HELPFUL THING FOR LEARNING NEW HARD THINGS. SEEING MARIO MOVE AND JUMP THE WAY I WANT HIM TO, THAT IS STILL AMAZING TO ME. THINK IT FUN. IT HELPS TO MAKE THE SON AND DAUGHTER ABLE TO PLAY TOGETHER EVEN MORE. 

THE GAMER

GAMING SON AND DAUGHTER

Tuesday, October 24, 2017

The Boy Who Harnessed The Wind Book Review

I AM LOVING THE BOOK THE BOY WHO HARNESSED THE WIND. I LOVED THE TONNE CREATIVE WILLIAM NOT EVER GIVING UP ON HIS DREAMS. IT GETS ALWAYS SO HARD TO IMAGINE WHAT LIFE IS LIKE IN OTHER COUNTRIES. THEY HAD FAMINE IN MALAWI THAT MADE EVERYONE STARVE. THAT IS THE SCARIEST THING TO IMAGINE. IT MAKES MY LIFE SEEM SO EASY. NEVER GOING LONG TIME BETWEEN MEALS. TIRED A LOT BUT NEVER STARVING. IT IS AMAZING THAT WILLIAM THOUGHT THAT SCIENCE THE WAY TO STOP THE SUFFERING. THE LIBRARIAN TOOK TIME TO HELP HIM UNDERSTAND ENGLISH BOOKS. THINK IT IS IMPORTANT TO TAKE TIME TO TEACH PEOPLE THAT CAN'T GO TO SCHOOL. WILLIAM COULDN'T AFFORD TO PAY FOR SCHOOL. IS REALLY TOO SAD THAT SCHOOL IS NOT FREE FOR EVERYONE. THINK IT SHOULD BE SO EVERYONE GETS EDUCATION. IT IS WORKING OUT IN THE END ONLY BECAUSE WILLIAM TOOK INITIATIVE. IT IS HARD FOR ME TO TAKE INITIATIVE. IDEAS COME BUT BODY DOESN'T REACT. I FEEL LIKE IT IN A TRAP SOMETIMES. TRY TO MOVE BUT NOT WORKING. I TRY NICELY, FORGETTING IT DOESN'T WORK, THEN IT IS INCREDIBLY FRUSTRATING. THAT HAS TO BE UNDERSTANDABLE THROUGH SCIENCE SOMEHOW. I LOOK FORWARD TO IT BEING FIGURED OUT. I BELIEVE IN SCIENCE. I CAN ACHIEVE SOMETHING AMAZING TOO IF I SAME AS WILLIAM AND SOLVE ONE PROBLEM AT A TIME. 


Friday, October 6, 2017

Time And Shoes

TIME HAS REALLY STARTED TO SEEM LIKE TRAIN THAT IS PICKING UP SPEED. TIME FEELS FASTER AND FASTER. SOMETIMES TOO FAST. REALLY FEELS GOOD TO BE ABLE TO HAVE PICK OF WHICH SHOES I WANT TO BUY. I FEEL I AM SO UNIQUE THAT I NEED SOME TOTALLY UNIQUE SHOES. I ASKED FOR HAIRY GREEN SHOES AND MOM AND DAD SAID YES. I BELIEVE I REALLY HAVE INCREDIBLY UNIQUE SHOES NOW. IT HANDS DOWN THE HAIRIEST SHOES I HAVE EVER SEEN. HAS ADDED BONUS OF BEING NEW STAGE IN LIFE. TIME TO SHOP IN MENS SIDE NOT KIDS. TIME TO A MAN BECOME. THAT A LITTLE SCARY. FEEL THAT I CAN'T DO ENOUGH INDEPENDENTLY YET. FEELING SO TIRED SO BE HARD TO DO A LOT OF WORK EVERYDAY. INDEPENDENCE TAKES A LOT OF HARD WORK. THINK THE TIME NEEDS TO SLOW DOWN SO I FEEL MORE READY TO GROW UP. I THINK IT UNABLE TO SLOW SO I HAVE TO TRY TO ENJOY MY OWN TRAIN ROUTE. TOTALLY GOING TO DO IT IN HAIRY GREEN SHOE. 

A NICE DAY OUT IN MY NEW SHOES:


 



Thursday, September 21, 2017

My Flag So Artistic

HAPPY TO SAY I MADE A PERSONALITY FLAG. THE SQUARES ARE SOME PARTS OF ME. THE YELLOW IS TALKING PART, IT SHINES LIKE THE SUN. GREEN IS NATURE LOVING PART. ORANGE IS GENTLE HEART, IT IS A GENTLE TO THE EYES COLOR. 100% RED IS TROUBLE, I HAVE IT APPRECIATED BY HAVING IT BE THE COLOR I LOVE MORE THAN ANY OTHER COLOR. TROUBLE NOT HAPPY HOWEVER IT IS PART OF LIFE AND NEED IT IN FLAG SO MIGHT AS WELL BE NICE LOOKING. I FEEL SO GOOD THAT I MADE FLAG LIKE ARTIST. PAINTING ONE SQUARE AT A TIME MADE IT POSSIBLE. IT NEEDED COVERING OVER OTHER SQUARES WHILE I PAINTED EACH SQUARE. FELT IT HELPED ARTIST BE INDEPENDENT. TONNE MAGNIFICENT FEELING. FEARED I WOULD NOT MAKE IT SO BEAUTIFUL BUT I THINK SOMETIMES I NERVOUS TOO MUCH. I FEEL THAT I LOVE ART. I LOPSIDED IN MIND VS. BODY CONTROL SO IT IS PERSONALLY ALWAYS APPRECIATED FINDING WAYS TO MAKE IDEAS LOOK LIKE WHAT I HAVE IN MIND. 





Wednesday, September 6, 2017

Talking Trial With Verbs

IN LESSON ABOUT WOOD DUCKS I READ POEM ABOUT INCREDIBLY COURAGEOUS DUCKLINGS. ENTIRE POEM WRITTEN WITH VERBS. I LOVED IT SO I TRIED ONE TOO. I REALLY INTERESTED TO TRY DIFFERENT WAYS OF WRITING. TALKING TRIAL IS A SUCCESS. 

TALKING TRIAL WITH VERBS

GET GET
LISTEN LISTEN
THINK THINK
TRY TRY
POINT POINT
THINK THINK
SEE SEE
POINT POINT
TRY TRY
TRY TRY
TRY TRY
LEARN LEARN
TALK TALK

Tuesday, August 15, 2017

I Am That Boy

TOMORROW I AM THAT BOY
HATS OFF TO THAT BOY
THAT TOTALLY TALKATIVE BOY
TINY TOOL TO SPEAK
TINY TOOL TO TALK
TINY TOOL TO SAY
TOMORROW I AM THAT BOY
TELLING UNDERSTOOD TO BOY
THINKING NOT SO NATURALLY
FEELING TOO MUCH TO STAY CALM
TAKE THOUGHT OUT TOMORROW
THOUGHT IS OUT HEAR IT
THOUGHT IT HEARD
THOUGHT IT LOUD
THOUGHT AMAZING TO EARS
TOMORROW IS HERE
TOTALLY TALKATIVE
TALKING TODAY
TOTALLY


That boy

Friday, August 11, 2017

Sudoku Time

I LOVE SUDOKU. THE PUZZLE IS EASY HOWEVER I HAVE TO READ THE WHOLE PAGE AND TRY TO WRITE NUMBERS IN RIGHT BOX. THAT IS THE HARD PART. THINKING OF NUMBER IN HEAD IS THE EASY PART. THE BODY TRIES TO MAKE NUMBER BUT SOMETIMES HANDS GET BIT LOST. THE TIRED EYES AREN'T HELPING HANDS. I REALLY GETTING TIRED TOO MUCH. IT MAKES MY INCREDIBLY GOOD HANDS FEEL SO LOST. I POINT TERRIFICALLY NOW, HOWEVER IT WAS HARD TO LEARN. I WILL TERRIFICALLY WRITE THEN TIME FOR HARDER PUZZLES. TO CHALLENGE MIND NOT JUST BODY. THEN I TRY WRITING IN BOOK LIKE RUBY. IT HARD WORK BUT I'M LEARNING TO SEE THE AMAZING THINGS I CAN DO IF I CAN CONTROL HANDS. THAT IS LEARNING AT ITS GREATEST. 

HERE I AM SUDOKU WRITING:

Wednesday, August 9, 2017

The Ideogram

I'M A HARD WORKING POET. NICE ABLE TO STILL LEARN NEW FORMS OF POETRY AFTER SO MANY YEARS. I LOOK FORWARD TO LEARNING NEW THINGS AND THINK IDEOGRAM POETRY IS FUN TO THINK ABOUT AND FUN TO WRITE. REALLY HEAD IS HURTING TOO MUCH LATELY, TIME TO POETRY WRITE, THINK IT IS MEDICINE FOR MY HEAD AND MY MOOD. HELPS MORE THAN ADVIL. 

IDEOGRAMMED FOX

F     THE RUINS OF A SHELF.
o     THE ENTRANCE TO A DARK CAVE.
x     TWO BRANCHES IN A TREE CROSSING. 

B    THE ROLLING HILLS ROLLED TOO FAR. 
a     THE SNAIL SNEAKS OUT TO SEE US.
i      THE TAP IS DRIPPING
l      THE TEAR IN THE PAPER TOO STRAIGHT, MUST HAVE BEEN SCISSORS. 
e     THE ROAD BENDS AS WE RIDE ALONG. 
y     THE TENT IS HELD TIGHTLY BY A PEG AND A ROPE.

Tuesday, July 25, 2017

I'm A Blueberry Picker

I LOVE BLUEBERRY PICKING. I GOT TO SEE FIELD OF BLUEBERRIES, IT WAS SOME AMAZING SIGHT. MAIN LESSON I LEARNED WAS TO GET THE DARK BLUE ONES IN THE BASKET. IN THE MIGHTY BUNCHES THERE WERE ALSO GREEN ONES SO I HAD TO BE CAREFUL. IT IS INCREDIBLY TIRING TO BE CAREFUL. I HAVE TO KEEP LOOKING AT WHAT I'M DOING TO MAKE THE HANDS TAKE ONLY DARK BLUE. I REALLY GOOD AT TAKING, THE PROBLEM IS NOT TAKING EVERYTHING. NICE TO SAY I LEARNED TO DO IT WELL. THE ALWAYS IMPULSIVE HAND TONNE CALMER THERE. THE BLUEBERRIES ARE SO GOOD THAT THE IMPULSE TO EAT THEM IS TOTALLY HARD TO RESIST. BUT I DID IT LOTS OF THE TIME. NOT ALL THE TIME, FOX IS ONLY HUMAN. TO LEARN BEING IN CONTROL IS IMPORTANT TO ME. CAN'T GET OVER HOW NICE IT FEELS TO TRY NEW THINGS AND BE LEARNING TO ALSO HAVE ENOUGH CONTROL TO DO NEW THINGS REALLY WELL. AM FEELING THAT LEARNING TO SPELL IS JUST ONE PART OF RPM. I'M PART ONE FINISHED AND REALLY LOVING PART TWO. 

I'M BEING CAREFUL

Monday, July 10, 2017

My Stories

IF YOU READ THE KANE CHRONICLES YOU WILL UNDERSTAND WHY I WROTE THIS AFTER SEEING EGYPT EXHIBIT AT BUTTERFLY CONSERVATORY. 

HAPPEN TO SEE SHABTI AND AMULETS TODAY. NOTHING MAGICAL HAPPENED. HORUS EYE WAS WATCHING. HANDS OK, TOUCHING THE ARTIFACTS NOT PERMITTED. AM HAPPY TO NOTIFY YOU THAT THE CAMBRIDGE NOME ENTRANCE IS IN BUTTERFLY CONSERVATORY. NOT SEEING THE OBELISK. HOWEVER IT ON SOME GROUND THAT IS COVERED SO MAY HAVE HIDDEN PLACE UNDERGROUND. HAVE SOME INVESTIGATING TO DO. I'M SENDING THIS RECORDING TO RYAN TO ANSWER RYAN'S CALL ON MY SCRYING BOWL. 
The shabti

Walt's amulets

***************************************************
I LOVE THE HEROES OF OLYMPUS SERIES. I LOVE LEO SON OF HEPHAESTUS BEST. SO MADE A SHORT STORY TO DESCRIBE WHAT WOULD HAPPEN IF LEO GOT TRAPPED IN ELEVATOR. I AM LOVING CREATIVE WRITING. 

MINTS OUT OF TOOL BAG. NOW NEED A ROPE. NOW NEED A TUNE UP, ROPE IS TOO SHORT. HAS TO REACH SECRET DOOR. CAN'T HARDLY TAP S.O.S. NO ONE IS LISTENING. I ATTACK THE SECRET DOOR. HOT FIREBALLS SEAR THE DOOR BUT STILL DOOR IS BLOCKED. APPRECIATE BETTER THAT I CAN FEEL NO HEAT. NOT GETTING THANKFULLY BURNED TO CRISP. I'M ATTACKING THE DOOR WITH FIREBALLS, HARDLY GETS MELTED. I REALLY NEED A GOOD PLAN, I PENT UP IN HERE. I LOOK FOR MAGIC TOOLS. GET A GOOD HAMMER. I KNOW I'M NOT STRONG, I'M SO MAGICALLY CLEVER. I ALWAYS THINKING. I'M NOT SOME SON OF A MORTAL, I SON OF A GOD. I SO SON OF HEPHAESTUS, NOT STOPPING UNTIL I FIGURE IT OUT. I GET MIGHTY GOOD IDEA. THAT'S NOT SOME TINY IDEA, IS THE BIGGEST OF NICE IDEAS. I LOOK IN MY TOOL BAG. I PULL OUT MY MAGIC IRIS TO SEE DOOR UP CLOSE. NASTY DOOR IS NOT IN THE MORTAL MANUAL. REALLY NOT NORMAL DOOR, IT MAGICALLY SEALED. I NEED HELP SO I SENT IRIS MESSAGE TO MY INCREDIBLY TALENTED MAGICAL FRIEND CALYPSO. "I'M TRAPPED IN AN ELEVATOR, TRIED FIRE, NO GOOD. IS TOTALLY MAGIC DOOR. NEED A SPELL TO OPEN IT." CALYPSO READ AN OPENING SPELL TO MAGIC DOOR AND NICELY DOOR OPENED. THE MAGIC DOOR AGREED, NOT REALLY LIKING LEO AFTER FIREBALL INCIDENT.


Wednesday, July 5, 2017

The Not Too Tired Boy

I'M PERSONALLY FEELING TONNE MORE ABLE TO DO THINGS IN THE NIGHT. I REALLY GO TO FUN PLACES LATELY. NATURALLY I'M TIRED A LOT OF THE TIME. HOWEVER NOT REALLY STOPPING MANY ADVENTURES. QUITE VAST THE THINGS THAT I MISS OUT ON BECAUSE I'M TOO TIRED. WE WENT TO SEE FIREWORKS ON CANADA DAY. VERY LATE AT NIGHT NOT MY SPECIALTY. SO HARD AT NIGHT TO BE HAPPY. I GET SO AMAZINGLY TIRED SO I CAN'T REALLY TONNE FEEL MY BODY. VERY S.O.S. TO LOSE BODY AWARENESS. HARD TO REALLY STAY CALM. I LOSE CONTROL OF IMPULSES EVEN MORE THAN NORMAL. SO TOTALLY TOO HARD TO SEE FIREWORKS BEFORE. SO I HAPPY TO TRY IT THIS YEAR. IT STARTED WITH TOTALLY LONG WALK TO FIELD. THEN A LOT OF WAITING. AND FINALLY TIME FOR BEAUTIFUL FIREWORKS. I LOVED THEM. SO MAGICAL TO IMAGINE THAT STARS TAKING TRIP TO FIELD TO SEE US. I GET NOT TOO TIRED TO FEEL EXTREME HAPPINESS SEEING FIREWORKS. CAN'T WAIT TO DO IT AGAIN. 



Monday, June 19, 2017

My Birthday In Tobermory

ON MY BIRTHDAY SO HAPPY TO SAY I STAYED IN DELIGHTFUL TOBERMORY. SO AMAZING THERE. IS BEAUTIFULLY ON BRUCE PENINSULA. TINY DISTANCE BETWEEN LAKE THAT IS SANDY TO SWIM IN AND BAY THAT IS TOTALLY GEOLOGISTS WONDERLAND WITH SO MANY ROCKS, HIDDEN CAVES AND CLIFFS. I KEPT AIMING TO ROCK COLLECT BUT IT IS SO HARD NOT TO THROW ROCKS IN BAY. TONNE THANKFUL THAT RU TOOK ROCKS FOR A THROWING BROTHER. THAT MAKES IT REALLY EASY AGAIN TO CARE FOR NICEST SISTER IN SOLAR SYSTEM. THINK I STORED SO MANY ROCKS TO USE IN MY NEW ROCK TUMBLER. I AM ECSTATIC THAT I GET TO HAVE MY VERY OWN ROCK TUMBLER. I AM TOTALLY TUMBLING MY ROCKS RIGHT NOW. THINK IT MEANS I COULD BE GEOLOGIST SOMEDAY. IN THE AMAZING TRIP I ALSO TOOK A WILD RIDE ON A GLASS BOTTOM BOAT. TOTALLY THOUGHT IT WAS INCREDIBLE. I SAW EXACTLY THE SAME FLOWERPOT ROCK COLUMNS I SAW IN PICTURES TIME AND TIME AGAIN. I REALLY THINK THEY ARE SO BEAUTIFUL. ONLY NOT STOPPING ON ISLAND BECAUSE THE TIRED FOX HAD SORE ANKLE. AFTER I FELL OFF TRAMPOLINE ANKLE SO SORE. BAD LUCK TO HAPPEN NEAR TO TRIP. HAPPY TO SAY STILL ABLE TO HIKE A LOT. TOTALLY IS MOST AMAZING PLACE I HAVE EVER SEEN IN MY LIFE SO FAR. THAT IS AN UNDERSTATEMENT. NICE WAY TO SPEND ELEVENTH BIRTHDAY. DAPPER FOX IS ELEVEN AND A GEOLOGIST IN TRAINING. 

HANDS DOWN FLOWERPOTS ARE INCREDIBLE

I AM THROWING ROCKS IN BAY


NATURE, IT IS TOO BEAUTIFUL

I LOVED IT HERE THE MOST, IT HAD GORGEOUS ROCKS

ME BEING CALM, TOTALLY REALLY PEACEFUL

Thursday, June 1, 2017

Happy Birthday Poem Number 2

TO SAY THAT I LOVE MOM ON BIRTHDAY IS HAPPILY EASY TO DO WITH POETRY. 

HAPPY SON

HAPPY TO LEARN
HAPPY TO MAKE
HAPPY TO SEW
HAPPY TO COOK
HAPPY TO READ
HAPPY TO PRINT
HAPPY TO CREATE
HAPPY TO TALK
HAPPY TO LOVE MOM A LOT
HAPPY TO SAY
TO MOM HAPPY BIRTHDAY



Thursday, May 18, 2017

The Books I Would Bring To Deserted Island

1. HARRY POTTER
HARRY IS NOT FEELING LOVED. HE IS TREATED BAD BY HIS FAMILY. HE IS TOO DIFFERENT. IT IS HARD TO BE HAPPY. HAS INCREDIBLE ATTITUDE. HAS NICENESS TO ALL BEINGS. HE FINDS OUT HE CAN GO TO MAGIC SCHOOL. HE STARTS TO BE APPRECIATED BY HIS MAGICAL FRIENDS. THAT MAKES HIM FEEL BETTER ABOUT BEING DIFFERENT. 

2. TRIALS OF APOLLO 
NOT SO SERIOUS. IT IS NICE TO HEAR SO MANY HAIKU NOT IN A POETRY BOOK. I'M LOVING UNORTHODOX MAIN CHARACTER. TOO SIMPLY SO GOOD AT BEING IN SPOTLIGHT. THE TOTALLY INTO HIMSELF APOLLO TRYING TO BE HUMAN IS FUNNY. HE IS NATURALLY TOO STUCK UP BUT HE IS ALSO NEEDED BECAUSE HE IS TOTALLY SO TERRIFIC TO HIS GOOD FRIENDS. IT HAS MANY INTERESTING CHARACTERS. IT HAS INTERESTING REAL INCREDIBLY EXCITING STUFF HAPPENING. SCENES ARE BOTH TOTALLY FUNNY AND INTERESTING. THINK I AM SO THE BIGGEST FAN OF SON OF HEPHAESTUS. CAN'T STOP TINKERING, TOTALLY LOVE THAT. 

3. A WRINKLE IN TIME
HANDS DOWN I DECIDE TO BRING THE SO FANTASTIC WRINKLE IN TIME. I THINK THAT I LOVED IT SO MUCH BECAUSE THE CHARACTERS TOTALLY REMINDED ME OF ME AND RUBY. DARK THINGS TOTALLY ARE SCARY. I GET HATING SCARY THINGS. CAN'T INSIDE HELP NOT LIKING SCARY THINGS. HOWEVER I GET IT MAKES A STORY MORE INTERESTING. I LIKE THE SOLUTION MEG CAME UP WITH TO SAVE THE DAY. I THINK MEG IS THE RUBY OF THE STORY. SHE IS NOT SO GOOD AT SEEING HOW INCREDIBLE SHE CAN BE. HAS TO HATE NOT BEING GOOD AT TOTALLY PLEASING THE GROWNUPS. IS NOT EASY THING FOR EITHER OF US. HOWEVER AM LOVING IT MIGHTILY IN THE END OF STORY NICE WAY SISTER SAVED HER BROTHER. TOTALLY INCREDIBLE THAT WONDERFUL TOTALLY SAPPY LOVE SO STRONG. I'M FEELING THAT HAS TO TAP INTO HARD TIMES, IN THE YOU'RE SOMETIMES FEELING DARKNESS TIMES, SAPPY LOVE HELPS A LOT.  

Friday, April 28, 2017

Sewing Is My Hobby

I LOVE TO SEW. THINK IT ON MY TOP LIST OF THINGS THAT I LIKE TO DO. TODAY I MADE A CRAB. TOTALLY THINK MY CRAB IS, AS A TOY, TOTALLY AMAZING. IT FEELS TOO SAPPY TO SAY TIME TO SHOW NOT JUST SOMEONE WHO CAN SPELL, I AM ALSO ABLE TO SEW MAGNIFICENTLY. SO HARD SOMETIMES TO STOP BREAKING THINGS. TO SAY SORRY ALL THE TIME FEELS TERRIBLE. TIME TO BE A FIXER TOO. ONE TIME I SEWED A BUTTON ONTO MY SHORTS SO I COULD WEAR THEM. TOO BEAUTIFUL TO TAKE A BROKEN THING AND FIX IT. BECAUSE OF ME I COULD WEAR SHORTS AGAIN AND I THINK THAT IS AMAZING. TO SEW NICE THINGS REALLY FEELS NICE. TOO HAPPY TO GET AMAZING NEW HOBBIES. NICE TO BE GOOD AT MAKING THINGS. 

HERE I'M FINISHING MY CRAB:


Finished product!


Wednesday, April 5, 2017

Too Nervous

I WENT AGAIN TO AQUARIUM. I THINK IT IS SO BEAUTIFUL THERE. I FEEL REALLY CALM THERE. TOO MANY PEOPLE IS HARD HOWEVER NOT IMPOSSIBLE. MOM AND DAD HELPED ME BY STOPPING TO SEE IF I OK IN CROWD SO I COULD REALLY REALLY HAVE GOOD TIME LEARNING, LOOKING, STOPPING TO WONDER STILL. HARD TO TALK THERE, IT SO LOUD. STILL SO TIRED BUT I STAYED CALM. TO NOT STAY CALM IS SO MADDENING. HAPPY TO TELL REALLY NOT MISSING OUT ON STUFF. I AM ACCEPTED BEING SO RAGEY NOT QUIET SON SOMETIMES. I FEEL THAT DOESN'T STOP ME FROM GOING ANYWHERE. IT STOPS ME FROM STAYING BECAUSE YELLING SO LOUD AND TOO WILD BODY IS MY SO INCREDIBLY FRUSTRATING REACTION TO BEING NERVOUS. NERVES ARE THE WORST. I AM CERTAINLY REALLY TIRED OF FEELING NERVOUS. TOO NERVOUS ABOUT MANY THINGS SO TOO RAGEY. CAN'T SEE THE REASON I AM NERVOUS I ONLY AM. TOTALLY TRY NOT TO BE HOWEVER I AM ANYWAYS. ONLY I NOT NERVOUS THAT TIME AT AQUARIUM SO I TOTALLY THINK I BEAT MY NERVES. THAT GIVES ME INCREDIBLE HOPE. MOST OF NERVES TOO STRONG TO BE BEATEN. TOO HARD TO PUSH AWAY. TO BEAT NERVES NEED TO REALLY TRY HARD TO IGNORE THEM. THINKING ON THEM IS TERRIBLE IDEA. IT LEADS TO MELTDOWN. ON DARK PATH TO MELTDOWN TOO HARD TO STOP. LEARNING TO RAGE LESS IS REALLY MY TOP GOAL. 

THE MAGICAL JELLYFISH


Friday, March 17, 2017

RPM Workshop

I GOT TO GO TO RPM WORKSHOP THIS WEEK. I FELT TOTALLY AMAZING THERE. SO MANY NICE THINGS TO SAY ABOUT MY TEACHER LENAE. HAS TOTAL BELIEF IN MY VERY GOOD SKILLS. I LIKE IT WHEN SHE STAYS CALM WHEN I RAGE. I LIKE THAT SHE NEVER GETS MAD. I LIKE THAT SHE GIVES TOTALLY AMAZING INSTRUCTIONS TO BODY TO HELP ME CALM DOWN. I REALLY GET NERVOUS. TOO RAGEY WHEN I'M NERVOUS. IT IS A PROBLEM. I REALLY GOT NERVOUS AT FIRST BUT THEN NOT AFTER I WROTE A LOT. I WROTE SO MUCH IT FELT AMAZING. I'LL SOMEDAY BE INDEPENDENT WRITER. HARD TO SAY HOW GOOD THAT MAKES ME FEEL. HARD TO LEARN HOWEVER I CAN DO IT. I LOVE TO WORK HARD SO NOT A PROBLEM. REALLY WRITING TOTALLY BY MYSELF IS MY GOAL FOR MYSELF. DESTINY AT WORK. 

At home when we practice writing we shadow with the letter board so he points to the letter than I write the lower case version on a piece of paper so he has a visual reference and then he writes it on his paper. Here he is answering questions directly with printing straight from memory. The smile says it all :)

Asked to write a sentence about planes he wrote "normally I hate planes."

Thursday, March 2, 2017

My Job

TO STOP THE TOTALLY NOT NICE RAGEY BODY I HAVE THIS WEEK I REALLY NEED TO DO SOMETHING IMPORTANT. TOTALLY FOUND THAT IMPORTANT THING TODAY. I AM ACTING AS AMBASSADOR OF RPM IN WATERLOO. I FEEL IT IS IMPORTANT TO BE GOOD AMBASSADOR. I LIKE TO TELL PEOPLE ABOUT HOW AMAZING RPM IS. IT'S LEARNING AND ABILITY TO COMMUNICATE, TOTALLY NICE THINGS TO DO. INSTEAD OF NOT LEARNING, I'M LEARNING SO MANY THINGS. MAYBE NOT STOPPING ALL NOT NICE THINGS IN LIFE. YOU CAN'T STOP BEING SCARED ALL THE TIME, HOWEVER IT HELPS TO LEARN ABOUT WORRIES SO THAT THEY HAVE LESS TERRIFYING POWER. REALLY HELPS TO BE ABLE TO ASK QUESTIONS TO FIND OUT REASONS THINGS HAPPEN. NOT LIMITING THE AMAZING SILENT AUTISTICS TO A BORING, SCARY LIFE TOTALLY MOST IMPORTANT THING. THAT'S NICE REASON I LIKE TO HELP MOM PREPARE FOR SOON TO HAPPEN RPM WORKSHOP. 

Friday, February 24, 2017

Pushing Limits

THE BAD LIMITS CAN'T STOP ME
TOO MOTIVATED
TOO FEARLESS
TOO THOUGHTFUL

I'M LEARNING TO PUSH MY LIMITS TO GET MORE CONTROL OF MYSELF SO I CAN'T REALLY STOP PUSHING THE STUBBORN LIMITS. BEING TOO MOTIVATED TO STOP TRYING TO LEARN CONTROL, TOO FEARLESS TO HEAR NEGATIVE THINGS AIMED AT ME, TOO THOUGHTFUL TO BE SILENT. THE IMPOSSIBLE IS TOTALLY INSIDE A LIMIT SO NOT STAYING THERE. I LEARN GOOD LIMITS LIKE CAN'T STEAL AND CAN'T RUN IN STREET, HOWEVER NOT LEARNING BAD LIMITS LIKE CAN'T LEARN AND CAN'T CONTROL BODY AND CAN'T HAVE AMAZINGNESS INSIDE. 

ME LEARNING HARD THING

Tuesday, February 21, 2017

New Things

THINK I HAD THE BEST WEEKEND EVER. GOT TO DO SO MANY FUN THINGS. I AM FEELING THAT I AM REALLY SO ABLE TO STAY AT PLACES FOR LONGER TIMES. LEARNING TO COPE BETTER WITH REALLY NOISY PLACES. IT IS GOING TO MAKE GOING SOME PLACES TOTALLY BETTER. REALLY NEED A LOT OF HELP STILL TO CONTROL BODY IF TOO PINCHY OR THROWY, HOWEVER AM NOT MAKING A LOT OF NOISY CRYING AND THAT MAKES IT POSSIBLE TO STAY PLACES. I HAD NICE TIME AT A BASKETBALL GAME. DAMN LOUD BUT DAD HAD MY EARS COVERED AND I STAYED FOR HALF THE GAME. EACH NEW THING I GO TO IS TOTALLY AMAZING. THINK THAT I'LL WANT TO GO AGAIN TO BASKETBALL GAME SOMEDAY. THINK THAT I'LL TRY TO STAY WHOLE TIME. TOTALLY A NEW FAN. 

A FAN WATCHING A GAME

Wednesday, February 15, 2017

My Book Of Poetry

I HAVE A BOOK OF POETRY. IT'S CALLED POEMS BY FOX. I AM SO LOVING MY BOOK. NICE AND AMAZING TO HAVE FOREVER. I CAN'T BELIEVE SO MANY PEOPLE LOVE MY POEMS. I GET FEELING THAT I REALLY ALWAYS GOING TO BE A POET AND THAT FEELS AMAZING. I'M HAPPY IT IS ALRIGHT TO POINT MY WRITING. I AM FINDING PRINTING IS REALLY DIFFICULT AND SO IS A KEYBOARD. I AM HAPPY I DON'T HAVE TO WAIT TO BE GOOD AT HARD THINGS BEFORE I CAN BE POET. I FEEL I HAVE A LOT TO SAY NOW. THINK LETTERBOARD IS GETTING EASIER TO USE SO IS A GOOD WAY TO DO MY WRITING. ALSO AM REALLY HAPPY TO SAY I AM IN REALITY A LETTER TALKER. I FIND GETTING TOTALLY BETTER AT PRINTING SO I THINK IT IS FUTURE POSSIBILITY. 

Poems By Fox can be read online at storyjumper.com

As an added treat Fox's friend Lawson also has a lovely short story on story jumper called The Voyage To Africa


Thursday, February 2, 2017

A Play With Friends

HAD INCREDIBLE AMAZING TIME AT PLAY TODAY. I WENT TO SEE SEUSSICAL THE MUSICAL. HAPPY TO SAY FRIENDS CAME TOO AND SO DID RUBY. I TOTALLY SAT AND SAW WHOLE PLAY. FEELS ALWAYS QUITE AMAZING TO BE ABLE TO DO THINGS WITH MY NICE FRIENDS. FELT NERVOUS I WOULD RAGE AND HAVE TO LEAVE BUT I WAS OK. I AMAZED SO MUCH BECAUSE ALWAYS SO RAGEY. NOT MAKING IT TO END OF ANY SHOW BEFORE. I KEEP MOM JUST ON HER TOES TO KEEP ME FROM THROWING OR KICKING, HOWEVER SHE SEEMS NOT MAD ABOUT IT, NICE LOVING TO ME ABOUT IT. THINK A SHOW VERY FUNNY AND I LOVED IT. I FEEL SO HAPPY WE WENT. 

FRIENDS AT PLAY

OUR PRIVATE LETTER WARRIORS
ENTRANCE TO OUR BOX

Saturday, January 28, 2017

Hero

AM AGAIN GOING TO BE WRITING ABOUT HOW INCREDIBLE MY SISTER IS. HAPPY TO SAY SHE IS THE BEST. TOTALLY LOVE EACH THING SHE WRITES, HOWEVER AM LOVING THE STORY ABOUT HER HERO THE MOST. THINK IT IS THE NICEST THING I HAVE EVER READ. NICE TO BE A HERO TO SOMEONE. HEROES HELP MAKE THE WORLD BETTER. THINK WE NEED HEROES. REALLY HOPE YOU LIKE RUBY'S WRITING AS MUCH AS I DO. YOU ARE MAYBE NOT KNOWING THIS BECAUSE IT HAPPENED TOO QUIETLY BUT RUBY READ IT IN FRONT OF WHOLE SCHOOL. SHE WAS NERVOUS HOWEVER SHE IS REALLY BRAVE AND DID IT ANYWAY. GOING TO GIVE SPEECHES TOGETHER SOMEDAY I THINK. 

RUBY'S WRITING

FEARLESS BEST SISTER AND BROTHER

Monday, January 16, 2017

Strong And Getting Stronger

I FEEL A LOT STRONGER SINCE I STARTED WORKING OUT. HATS OFF TO MY TRAINER RYAN, TONNES THANKFUL THAT HE IS SO PATIENT AND THOUGHTFUL. THINK HE IS SO NICE ACCEPTING ME JUST THE WAY I AM. AM IN THE BEST SHAPE FROM REALLY SO MUCH EXERCISE. I STOPPED TOTALLY BEING NERVOUS AT WORKOUT. THINK IT'S BECAUSE RYAN TOTALLY NOT MAD IF I HAVE A HARD TIME CONTROLLING MY RAGEY BODY. HARD TO CONTROL WHEN I GET TIRED. IN SHAPE BUT I STILL GET SO TIRED EVERY WORKOUT. IT IS MEANING I'M WORKING HARD. HARD STOPPING SOME THINGS LIKE MAKING WEIGHTS FALL DOWN. IMPULSE TAKES OVER AND I CAN'T RESIST. HOWEVER HAPPY RYAN SO NICE ABOUT IT. GET NOT REALLY THE CALMEST BOY SO MEANS A LOT THAT I FEEL SO UNDERSTOOD AND APPRECIATED BY RYAN. SO HAPPY GET NICE HAPPY RYAN TO WORKOUT WITH. 

In sunnier times taking the workout outside

HERE I AM TOTALLY AMAZING HURDLES MASTER
(To see Fox mastering the hurdles and to learn more about the Active Souls Project where he does his workouts, go to: 
https://www.facebook.com/activesoulsproject/videos/1331089720285325/)